Novinky

NIO nově prodává také malé modely svých elektromobilů v měřítku 1:43

Společnost NIO začala ve své aplikaci NIO App nabízet malé modely svých elektromobilů. Nyní přidává ET5, který se během pár týdnů začíná dodávat v Evropě.

V aplikaci máte na výběr ze všech modelů, které jsou oficiálně dostupné v Evropě, tj. ET5, EL7 a ET7. Modely jsou kovové a dají se jim otevřít dveře, zavazadlový prostor i prostor pod přední kapotou. Měřítko je 1:43.

Modely si můžete objednat přes NIO aplikaci, které je ale dostupná pouze v Číně, Německu, Norsku, Dánsku, Švédsku a Nizozemsku. V České republice tedy máme zatím smůlu, ale určitě existují alternativní způsoby, jak aplikaci nainstalovat a modely si objednat. Na pracovním stole mohou působit opravdu pěkně 🙂 

Pokud máte iPhone, je nutné použít Apple ID, které bude mít stát (Country) nastaven, jako jeden z výše zmíněných. Pokud máte Android, tak vám stačí stáhnout APK soubor a aplikaci nainstalovat mimo Google Play Store.

Oficiální odkazy na NIO app

Zdroj: twitter.com

Mám rád technologie, videohry a v minulosti jsem psal příspěvky zaměřené na mobilní technologie a společnost Apple pro významné české magazíny. Telefony a Apple mě pořád baví ale trochu jsem se přeorientoval i na elektromobily. Pracuji v marketingu, na značku NIO jsem poprvé narazil asi před 3 lety a od té doby pravidelně přikupuji akcie.

Související příspěvky